رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ فرد، جریان یا لیستی را حمایت نمی‌کنم | مشکلات معیشتی مانع مشارکت در انتخابات نیست + فیلم

  • کد خبر: ۲۰۵۱۸۰
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۸
آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ فرد، جریان یا لیستی را حمایت نمی‌کنم | مشکلات معیشتی مانع مشارکت در انتخابات نیست + فیلم
نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: اینکه بعضی دوستان فکر کنند ممکن است یک جریانی مطرح شود که موردتأیید بنده باشد یا حتی خودم یک جریان در انتخابات داشته باشم، اصلاً این‌طور نیست. بنده رسماً همین‌جا اعلام می‌کنم که هیچ لیست خاصی ندارم و هیچ لیستی را تأیید نمی‌کنم.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در همایش سراسری رسانه و انتخابات که صبح امروز (۱۹ دی ۱۴۰۲) با حضور برنامه‌سازان، تهیه‌کنندگان و عوامل اجرایی تولید برنامه‌های تلویزیونی برگزار شد، با اشاره به آیه ۶۷ سوره مبارکه مائده اظهار کرد: خداوند عالم در قرآن کریم می‌فرماید «یَا أَیُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ» و این آیه اگرچه بیشتر در ایام غدیر موردتوجه مضاعف قرار می‌گیرد، اما مسائلی در آن وجود دارد که شرایط حال حاضر ملت و نظام ما را نیز به تصویر می‌کشد.

وی افزود: در این آیه مسائلی قابل‌توجه است. اینکه وجود اقدس نبی مکرم اسلام(ص) پس از اعلام نصب الهی، امیرالمؤمنین(ع) را به‌عنوان‌ جایگزین و نایب پس از خود تعیین کردند و این امر به نوعی کار انتخاباتی و سیاسی هم محسوب می‌شود، زیرا افراد متقاعد شدند انتخاب و بیعت کنند. علاوه بر این، خداوند عالم در این آیه تصریح می‌کند که پیامبرش اگر این کار را انجام ندهد، اگر جریان نصب الهی امیرالمؤمنین(ع) را با بیعت مردم همراه نکند، گویا همه رسالت خود را انجام نداده است. این نشانه‌ای برای تعظیم ضرورت مدیریت جامعه است؛ چیزی که در حال حاضر، بیش از همه در ساختار قانون‎گذاری مجلس نمود پیدا می‌کند.

مشارکت در انتخابات، حمایت از جریان حق

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی اگر در صدر جریان مدیریتی جامعه نباشد، حتماً و قطعاً در زمره شاخص‌ترین و تأثیرگذارترین نهاد‌های کشور است، خاطرنشان کرد: برادران و عزیزان، بسیاری از شما برنامه‌هایی برای رسانه ملی تهیه می‌کنید که در آن، تصاویر دردناکی از اقدام نابکارانه تروریست‌ها در ماجرای کرمان به تصویر کشیده می‌شود یا اینکه تصاویری از کودکان مجروح و شهید غزه به قاب تلویزیون می‌آید. در تهیه این برنامه‌ها به‌یقین بسیار پیش آمده که فارغ از مخاطب، قلب‌های خود شما محزون شده و با خود گمان کرده‌اید کاش شرایطی بود که می‌توانستید به این کودکان یتیم، به این زنان جنگ‌‎زده و این مردان داغ‌دیده کمک کنید. عزیزان من، در حال حاضر هر کس بخواهد به جریان مقاومت، استکبارستیزی و جریان حق کمک کند، باید در انتخابات شرکت کند و مشارکت مردم را افزایش دهد.

وی ادامه داد: دشمن می‌داند که نمی‌تواند ۲۲ بهمن و ۹ دی را از این مردم بگیرد. به همین دلیل بر انتخابات متمرکز می‌شود تا مردم را از نظام جدا کند. به همین دلیل است که می‌گوییم مشارکت در انتخابات به‌منزله تأمین اسباب حمایت از کودکی است که در غزه و کرمان به شهادت می‌رسد و قربانی می‌شود، زیرا همان دشمنی که آنجا از بمب علیه مردم استفاده کرد، همان دشمنی است که می‌خواهد مشارکت مردم را در انتخابات تضعیف کند.

گلایه مردم از افراد، جریان‌ها و روش‌هاست

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در این دوره هم اصل حرف دشمن و تلاش محوری او آن است که مردم به دلیل مشکلات معیشتی در انتخابات شرکت نمی‌کنند. بعضی جریان‌های سیاسی معلوم‌الحال هم بر این آتش می‌دمند و متأسفانه برخی رسانه‌های خودی نیز ناخواسته با همین نظریه هم‌صدا شده‌اند. همه این‌ها نیز در حالی است که تجربه ما خلاف این مسئله را ثابت می‌کند. همان‌طور که در انتخابات مجلس پنجم رقم خورد و در شرایطی شاهد یکی از پرشورترین انتخابات‌های تاریخ انقلاب بودیم که تورم وقت کشور از ۵۰ درصد فراتر می‌رفت و در جریان احراز صلاحیت‌ها نیز بیش از ۵۰ درصد نامزد‌ها رد صلاحیت شده بودند.

وی تأکید کرد: یک جریان اخیراً به راه افتاده که افراد می‌گویند «ایستاده‌ایم، اما گله‌مندیم». گله‌‎مند از چه؟ ببینید برادران، گاهی اوقات ریشه بعضی حرف‌ها که واکاوی شود، می‌بینیم دشمن آن را به جامعه تزریق می‌کند. موضوعی که باعث می‌شود مردم گله‌مند باشند، گلایه از افراد، از جریان‌ها و از روش‌هاست. مردم از نظام گله‌ای ندارند. رهبری که ستون خیمه نظام است، به‌عنوان همین جایگاه موردتوجه مردم قرار می‌گیرد. اینکه محور اقتدار نظام است و مردم، چون حامی نظام هستند، از رهبری حمایت می‌کنند.

تنگ‌نظری و سخت‌گیری نداشته باشید

امام جمعه مشهد با تأکید بر اینکه مشکلات معیشتی مانع از مشارکت مردم در انتخابات نخواهد شد، گفت: حقیقت هم این است که مردم به خاطر مشکلات معیشتی، مشارکت خود در انتخابات را کاهش نمی‌دهند. موضوعاتی که باعث می‌شود مشارکت کاهش پیدا کند، یکی مسئله روند اجرایی برگزاری انتخابات است و دیگری چالش‌هایی است که در مقام روش اجرای کار توسط مسئولان دنبال می‌شود.

وی بیان کرد: همه شما عزیزان باید در برنامه‌های خود متمرکز بر ارتقای شور و هیجان انتخاباتی در جامعه باشید. تا به امروز خوشبختانه در جریان احراز صلاحیت‌ها تنش خاصی وجود نداشته است. این آرامشی که در جریان اجرایی انتخابات وجود دارد، این خیلی قابل‌توجه است. با این حال، بازهم از عزیزان شورا‌های نظارت می‌خواهم که تنگ‌نظری و سخت‌گیری را کنار بگذارند. شور انتخاباتی به این است که انقباضی به وجود نیاید و اگرچه ضرورت برخورد با تحرکات غیرقانونی همیشه وجود دارد، اما دستگاه‌های اجرایی می‌توانند با مشرب وسیع‌تر و دست بازتر با مسائل مواجه شوند تا جریان‌هایی که کاندید دارند، خود را در تنگنا و مضیقه نبینند و احساس فشار نکنند.

از هیچ جریانی یا لیستی حمایت نمی‌کنم 

آیت‌‎الله علم‌الهدی اظهار کرد: اینکه بعضی دوستان فکر کنند ممکن است یک جریانی مطرح شود که موردتأیید بنده باشد یا حتی خودم یک جریان در انتخابات داشته باشم، اصلاً این‌طور نیست. بنده رسماً همین‌جا اعلام می‌کنم که هیچ لیست خاصی ندارم و هیچ لیستی را تأیید نمی‌کنم. اگر هم در گوشه و کنار حرف‌هایی زده می‌شود، این‌ها همه خلاف واقع است. اگر فرد یا جریانی خود را به من نسبت داد یا خود را منصوب و منتخب بنده می‌دانست، همه باید بدانند که دروغ می‌گوید و خلاف عمل می‌کند.

وی افزود: علاوه بر این، ممکن است برخی‌ها بگویند فلانی در این استان اگرچه از جریانی حمایت نکرده، اما جلوی فعالیت باقی جریان‌های سیاسی را گرفته است. نخیر آقا، بنده همین‌جا اعلام می‌کنم در این ایام از هر چه رنگ و بوی انتخاباتی دارد و ممکن است در مقام جریان‌سازی قرار بگیرد، فاصله دارم. ما خودمان یک رأی داریم، همان را هم به صندوق می‌اندازیم. بیشتر از این هرکس هرچه بگوید، دروغ گفته است، زیرا مردم ما پس از ۴۵ سال این‌قدر بلوغ و بصیرت سیاسی دارند که خودشان بدانند باید چه کسی را انتخاب کنند. لازم نیست ما بیاییم به مردم املا کنیم به چه کسی رأی بدهند. مردم قیّم نمی‌خواهند و گمراه هم نیستند. خودشان همه‌چیز را می‌دانند و انتخابشان را انجام می‌دهند.

تعهد بدهید پای‌کار مردم باشید

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی در خطاب به مدیران استانی و دست‌‎اندرکاران برگزاری انتخابات خاطرنشان کرد: موضوع دیگری را باید به همه مدیران استانی تذکر بدهم. از همه کسانی که قبول کرده‌اند بر سر صندوق‌ها بایستند، باید رسماً تعهد گرفته شود که سر وقت کار شعبه را آغاز کنند. نمی‌شود آقایی نماز صبح خود را بخواند، بعد از آن هم خواب آسوده خود را انجام دهد، صبحانه‌اش را بخورد و سر فرصت سراغ صندوق‌ها بیاید درحالی که مردم ساعت‌ها معطل بازشدن شعب اخذ رأی هستند. این‌ها مسئولیت قبول کرده‌اند، باید تعهد بدهند پای‌کار مردم باشند.

وی ادامه داد: علاوه بر مسئله زمان آغاز و پایان کار، به موضوع توزیع عادلانه تعرفه‌ها نیز به‌دقت نظارت کنید. از شب قبل از انتخابات باید خاطر شما جمع باشد که تعرفه به میزان کافی در همه شعب وجود دارد. این مسئله هم باید در همه شهرستان‌های استان دنبال شود. مشهد مرکز استان است و مهم است، اما انتخابات میدان مشارکت همه مردم است پس توجه کنید زمینه مشارکت نیز برای همه فراهم باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->